Tiramisu aux Peches

PeachTiramisu

Ma recette est sans œufs, donc plus légère….parfait pour un dessert après un repas copieux 🙂

Spéculoos
250 gr mascarpone
250 gr petit suisses nature
100 gr de sucre (sugar)
une boite de pêches  (a can of peaches )

Écraser les biscuits speculoos grossièrement. Crush coarsely speculoos biscuits

Mélanger mascarpone, petit suisses et le sucre, puis battu jusqu’à l’obtention d’une masse homogène bien lisse. Mix mascarpone, petits suisses and sugar, then beat until a smooth homogeneous mass.

Utiliser seulement les fruits, les couper en petits dés, le sirop…buvez le :p  Use only the fruit, cut into small dice……you can drink the syrup 😀

Tenir au frais jusqu’au service. Keep refrigerated until serving.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s